SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
Xiaomi u Ateni otvara trgovinu
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 16.06.2017. - 10:22:24
LONDON - Zahvaljujući lokalnim grčkim medijima stiže informacija kako će se u skorijoj budućnosti u Ateni otvoriti službena trgovina Mi Home Shop, u kojoj će zainteresirani korisnici moći pronaći i kupiti širok spektar proizvoda pod brandom kineske tvrtke Xiaomi. 

Sama trgovina će biti realizirana zahvaljujući partnerstvu između Xiaomija i lokalne tvrtke Info Quest. Upravo je ova potonja tvrtka sastavila oglas putem kojeg potražuje jednog radnika za puno radno vrijeme, jednog radnika na pola radnog vremena i nekoliko osoba za buduću uslugu korisničke podrške. 

U samoj trgovini prodavat će se širok spektar Xiaomijevih proizvoda od pametnih svjetiljki, preko pametnih kućanskih uređaja pa sve do pametnih telefona po kojima je kineska tvrtka i najpoznatija.

Točan datum otvaranja trgovine zasad nije poznat, no s obzirom na postojanje prije spomenutog oglasa za očekivati je da će službeno otvorenje trgovine biti u bliskoj budućnosti. 

Jedan od ključnih razloga za odluku da svoju fizičku trgovinu otvori upravo u Grčkoj, za Xiaomi je najvjerojatnije bila činjenica da je atenska luka Pirej već neko vrijeme svojevrsna ulazna luka za uvoz kineskih proizvoda u Europu.