SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
HEPENING
 
Navijači od rana jutra na Trgu, očekuje se nezapamćen doček
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 16.07.2018. - 10:05:51

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija sa Svjetskog nogometnog prvenstva vraća se sa srebrnim medaljama, nakon što je u finalnom okršaju protiv Francuske izgubila 4:2. U zračnu luku Franjo Tuđman slijeću oko 13.30 sati.

Brojni građani očekuju se u ponedjeljak na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Autobusi s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Zrakoplov hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa Airbus 319 trebao bi iz Moskve prema Zagrebu poletjeti u 11 sati, a u Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje se oko 13.30 sati. Iz Croatia Airlines s ponosom ističu da je s njihovim zrakoplovom u Hrvatsku 1998. godine vratila i "Ćirina reprezentacija" nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

Na Trgu bana Josipa Jelačića očekuju se deseci tisuća navijača. Vatrene će na Trgu dočekati Zaprešić Boysi, a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba pjesme Moja domovina. U vrijeme izvođenja te pjesme u nebo će se pustiti i tisuće crveno-bijelih balona.