SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ZVIJEZDA
 
Mbappe: Puno toga sam propustio kao tinejdžer
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 11.10.2018. - 16:47:45
PARIZ - Bilo je u povijesti jako puno mladih igrača koji su u vrlo ranoj dobi igrali na vrhunskom nivou, no malo tko je tako mlad tako strelovito dospio u svjetski nogometni vrh.

Kylian Mbappe ima tek 19 godina, a iza njega su već dvije pune sezone Lige prvaka i zlato sa Svjetskog prvenstva na kojem je bio jedan od tri najbolja igrača. Nešto jako čudno bi se moralo dogoditi da, kad odu u mirovinu, Mbappe ne preuzme titulu najboljeg od Messija i Ronalda, ali ni njih dvojica tako mladi nisu bili na naslovnici uglednog časopisa Time.

U serijalu "Lideri novih generacija", Mbappe je dobio najviše prostora, a za američki list je otkrio razne detalje iz svojeg života.

"Moj život se jako brzo okrenuo naglavačke. Sretan sam jer živim i radim ono o čemu sam oduvijek sanjao. No, propustio sam puno toga. Nisam uopće imao puno normalnih trenutaka kao svaki drugi tinejdžer. Opuštenog druženja s prijateljima, izlaske i uživanje u slobodnom vremenu kao moji drugi vršnjaci.

Mbappe je cijeli novčani iznos koji je dobio kao nagradu za osvajanje SP-a donirao za pomoć u razvoju bolesnoj i djeci s invaliditetom.

"Naučio sam da su najveće zvijezde i najveći igrači najčešće vrlo skromni i ponizni ljudi, oni koje ljudi najviše poštuju. U ovom današnjem ludilu moraš zadržati malo lucidnosti. Moraš poštovati druge i biti skroman", dodao je Mbappe.