SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SMIJURIJA
 
Krstulović Opara: Nisam dao intervju Jutarnjem listu
Autor/izvor: SEEbiz / Dalmatinski portal
Datum objave: 04.03.2018. - 16:04:00
Zadnja izmjena: 04.03.2018. - 22:04:00
SPLIT - Današnjom naslovnicom Jutarnjeg lista dominira Andro Krstulović Opara sa suprugom Danijelom Marasović Krstulović, a tekst 'Moja borba u tišini' najavljuje se kao ekskluzivni intervju s gradonačelnikom Splita. 

Oni koji su kupili novinu uvjerili su se da u njoj nema ni i od intervjua. Zbog toga se Krstulović Opara preko Facebooka obratio javnosti...

- Danas je u jednoj dnevnoj novini izašao tekst koji u naslovu nosi 'ekskluzivni razgovor sa splitskim gradonačelnikom'. Želim samo svojim prijateljima i poznanicima kazati da sam izričito odbio bilo kakav intervju, što čak i u ovom tekstu piše, a i vidljivo je iz forme, no oprema navodi na drugačiji zaključak. Koristim priliku još jednom zahvaliti svim novinarima, pa tako i onima iz lista koji je objavio ovaj tekst, koji su do sad pokazali obzir i poštovanje prema mojoj obitelji i situaciji u kojoj smo se našli. Svojim ponašanjem ste me dirnuli i pomogli da u ovim okolnostima obavljam svoju dužnost. Na žalost ima i više netočnosti. Ne bojte se: Duje ne pije deterdžent, na misi u 9 sam samo nedjeljom, a radnim sam danom u Banovini i ... ostale ispravke u nekom budućem razgovoru. Siguran sam da će se dogodit - poručio je gradonačelnik.