SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PODRŠKA
 
Franković podržao Plenkovića na izborima u HDZ-u
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 20.01.2020. - 10:26:52
DUBROVNIK - Dubrovački gradonačelnik Mato Franković podržao je predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića uoči unutarstranačkih izbora.

- Na nacionalnoj razini spominje se više kandidata za predsjednika i siguran sam da će to doprinijeti konstruktivnom dijalogu na dobrobit Hrvatske demokratske zajednice, njenih članova i dužnosnika. Iako se u javnosti spominje više kandidata osjećam se pozvanim podržati jednog. Stoga ovim putem dajem nedvojbenu podršku Andreju Plenkoviću, dosadašnjem predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice - objavio je jutros Franković na Facebooku.

Dodaje kako je Plenković preuzeo HDZ u vrlo osjetljivom političkom trenutku i stabilizirao ga te da "vodi trenutno najuspješniju Vladu od hrvatske samostalnosti".

- Ono što je bitno za građane grada Dubrovnika jest da nas konačno netko uvažava i prepoznaje. Dubrovnik nije otok i ne može sam, a upravo zahvaljujući ovoj Vladi realizirali smo i realiziramo brojne projekte, a koji za cilj imaju samo jedno - povećanje kvalitete života svih naših sugrađana. Upravo iz navedenih razloga smatram da je bitno podržati Andreja Plenkovića te sam uvjeren kako će Hrvatska demokratska zajednica na čelu s Andrejem ponovno postići izbornu pobjedu na nadolazećim parlamentarnim izborima - poručio je Franković.