SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
HOTELI
 
Aminess Maestral Hotel – savršeno mjesto za team building na obali Istre
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.01.2020. - 17:20:04
NOVIGRAD - Elegantni i dinamični hotel Aminess Maestral Hotel u visokoj kategoriji s četiri zvjezdice, smješten na atraktivnoj lokaciji uz more na živopisnoj istarskoj obali nadomak grada Novigrada, je izvrsno mjesto za sve one koji dolaze na odmor, ali i za kompanije koje organiziraju manja ili veća poslovna događanja te team buildinge.

Tajna uspješnog seminara, kongresa, poslovnog sastanka ili timskog druženja leži u dobroj organizaciji i kvalitetnom sadržaju pa tako Aminess Maestral Hotel za svaku priliku nudi prilagodljive dvorane uz svu potrebnu opremu na profesionalnoj razini. U hotelu se tako nalazi nekoliko prilagodljivih dvorana idealnih za različita poslovna okupljanja.

Uz veliku konferencijsku dvoranu Maestral kapaciteta do 180 mjesta, tu je i dvorana Levante koja može primiti do 80 osoba. Za manje poslovne sastanke, bankete i druga slična događanja hotel na raspolaganju ima i pet dodatnih sala kao što su dvorana Burin, Levant, Tramontana I, II i III. Sve su dvorane klimatizirane te opremljene audio video i informatičkom opremom koje omogućuju organizaciju kvalitetnih prezentacija, seminara i sastanaka.

Kako bi poslovna događanja i okupljanja bila još potpunija, Aminess Maestral Hotel nudi izvrsnu ponudu hrane i pića - tu je uvijek mogućnost organizacije pića dobrodošlice, toplo-hladnog bifea, brunch menija te slasnih poslovnih objeda. Bogata ponuda izleta i ostalih aktivnosti može se pronaći putem turističke agencije Aminessa GoAdria preko koje možete organizirati druženje s dupinima u Poreču, kušanje autohtonih novigradskih vina, vožnju Vespom uz obilazak pitoresknih istarskih gradića i kušanje lokalnih specijaliteta ili pronaći razne rekreacijske aktivnosti u prekrasnom Novigradu koje će se savršeno uklopiti u raspored svakog team buildinga.

Osim kongresnog dijela, prateći pritom najnovije trendove, Aminess Maestral Hotel je 2020. godinu ušao s preuređenom recepcijom, predvorjem i hotelskim barom kako bi svim gostima hotela boravak bio još ugodniji. Hotel gostima nudi i niz drugih atraktivnih sadržaja poput wellness centra koji se prostire na više od 2.500 četvornih metara sa SPA i beauty zonom, fitnessom i unutarnjim bazenom, sportskim terenima te fun & beach zonom koja uključuje uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima. Hotel također ima izvrsnu i bogatu gourmet ponudu s naglaskom na lokalne namirnice koje se, u režiji hvaljenog Aminess gourmet tima, serviraju u a' la carte restoranu Oliveto u obliku vrhunskih ribljih i mesnih specijaliteta.